Kunstbeurs Noord-Brabant

Kunstbeurs Noord-Brabant

Op 24 en 25 juni 2017 nam ik met succes deel aan de prestigieuze Kunstbeurs van Noord-Brabant. Het grote kunstaanbod en de schitterende accommodatie waren voor het allergrootste gedeelte bepalend voor het succes. Ook dit jaar konden de bezoekers genieten van de vele activiteiten. De Kunstbeurs vond plaats in de vestiging van de gerenommeerde galerie Sous-Terre in Lithoijen (gem. Oss). Met een expositieruimte van ruim 1000m2 en een beeldenpark van 30.000 m2 genereert deze Kunstbeurs een enorme naamsbekendheid. Vele bekende kunstenaars boden hun kunstwerken aan. Aangezien ik veel waardering voor mijn schilderijen heb gekregen, laat zien dat mijn schilderijen op deze kunstbeurs een waardevolle toevoeging zijn.

Voor een impressie verwijs ik je graag naar het filmpje op de site www.kunstbeursvannoordbrabant.nl en onderstaande foto’s.

Hans Barten
Kunstbeurs
Hans Barten
Stand met Sandra
Passend shirt
Informatietafel