Bibliotheek Wijchen

Bibliotheek Wijchen

Van 22 augustus t/m 11 september 2014 vindt in de bibliotheek van Wijchen een overzichtstentoonstelling van een deel van mijn werken plaats.

De expositie laat zowel de serie opus 1, opus 2 alsook opus 3 zien.  Abstracte schilderijen en de koppen zijn reeds vaker op een tentoonstelling te zien geweest, terwijl de opus 3 nieuw is. Opus 3 zijn de zogenaamde gevarieerde werken. De poster van de tennisvereniging Vormer is daar een prachtig voorbeeld van. De vereniging wilde de clubkampioenschappen op een bijzondere wijze aankondigen door middel van een poster welke afwijkt van de standaard aankondigingen. De reacties hierover waren lovend. 

De reacties in het gastenboek laten zien, dat de bezoekers veel waardering voor mijn werk hebben. Deze zijn heel divers en oprecht en bemoedigend. Voor mij het bewijs dat mijn schilderijen diepe gevoelens en emoties bij mensen oproept. Voorafgaand aan deze tentoonstelling heeft dagblad De Gelderlander een uitgebreid artikel over mij als kunstenaar en mijn werken gepubliceerd. Ook de Wijchense Omrroep heeft een documentaire gemaakt en is gedurende drie weken op de TV uitgezonden.

Overzichtstentoonstelling van alle kunstenaars

In de laatste expositieperiode van 27 februari t/m 9 april in de bibliotheek van Wijchen vindt een overzichtstentoonstelling plaats van alle kunstenaars die in de afgelopen periode geëxposeerd hebben. Voor deze expositie heb ik voor een interessante en bijzondere kop uit de opus 2 serie gekozen. Op de foto de geheel linkse.  

Exposities
Hans Barten
poster tennisclub Vormer
impressie
Kop Sanoopy expositie deelnemers
aankondiging
interview Wijchense Omroep
bewondering
zonder woorden
visitekaartjes deelnemers
opus 1 en opus 3
impressie
wand met koppen